Bee’s Wraps / Bijenwasdoek

geplaatst in: Uncategorized | 0

Wil jij ook minder plastic gebruiken?

Gebruik dan bee’s wraps, ook wel bijenwasdoek! Bijvoorbeeld om potjes, blikjes of schalen mee af te sluiten ipv plastic folie. Heb jij ook zo’n verzameling plastic bakjes waarvan de deksel kwijt is? Door de wrap als deksel te gebruiken zijn je bakjes weer waardevol!
Ook om een stuk brood, kaas, een halve citroen, een snack voor onderweg of groenten in te verpakken.

We hebben een vrolijke stof doordrenkt met warme bijenwas. Door de warmte van je handen vormt de wrap zich om bijvoorbeeld een kom, zodra hij afkoelt behoudt het de vorm en sluit het mooi af. Na gebruik veeg of spoel je de wrap schoon (niet met heet water!) en zo kan je ze ongeveer een jaar steeds opnieuw blijven gebruiken.

Please follow and like us:
Volgen admin:

Laatste berichten van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *