In onderstaand filmpje zie je ons project in het eerste jaar: “Van weiland naar zelfvoorzienend paradijs.”

17 Responses

 1. Michiel

  Geweldig hoe het eindelijk allemaal vorm begint te krijgen, hoe jullie elkaar daarin hebben gevonden. En een succes wordt het zeker!

 2. Heidi

  Hallo!

  wat een mooi project van jullie! ik overweeg om een cursusweek te gaan doen.
  En hoe werken jullie met vrijwilligers?

  Wat me opviel was dat de datum van de cursusweek hier op jullie site niet overeenkomt met de agenda van Preau

  Groetjes, Heidi

 3. Annemarie

  Hallo .ik heb iets gelezen over 8 aug maar kan het niet meer terug vinden ….kan je me meer informatie geven.fijne avond ,Annemarie

 4. Yiroon

  ik word heel blij van dit soort initiatieven, en vind het geweldig dat jullie deze kennis en ervaring ook weer willen doorgeven, kom graag een keer als vrijwilliger mijn steentje bijdragen

 5. La vallée des fruits

  JULLIE ZAKJES, BIJEN BLOEMEN en eetbare bloemen, cadeau gekregen en ook weer cadeau gedaan. We gaan ze uitstrooien op onze mooie naturisten camping in de Franse Limousin. ” Camping naturiste la vallée des fruits” nog in opbouw. Hopende nog vele jaren bij jullie te kunnen bestellen. Sandra en Marc

 6. Riet voermans

  Het was bijzonder om in jullie leven te mogen kijken.Het is bijzonder dat jullie gaan voor het goede.
  Mooie tuin met heerlijke groenten wij hebben ervan gesmuld.
  Dit alles maakt mij blij en geeft hoop

 7. Mary Romijn

  Beste Wadse en Mathilde,
  Ik heb allerlei zaadjes bij jullie gekocht weten jullie ook hoe lang de post er over doet van jullie vandaan naar Nederland?
  Gr Mary Romijn

 8. Adriaan de Goede

  De eerste keer dat ik op jullie website ben….wat een geweldige site en uitstraling….ook van jullie zelf…
  Als ik weer wat beweeglijker wordt, zou ik erg graag nog een keer ter plekke bij jullie langskomen.

  Nog vele goeie herinneringen aan contact hier in Hennezel, en van bezoek bij jullie een jaar of 3 geleden al weer.

  Nu alleen zo…. met een van HARTE proficiat….

 9. Yvon

  Zouden we komende zomer en weekje langs kunnen komen met 2 volwassene en 1 kind (+eigen klap caravan,) om van jullie te leren?
  Groetjes Yvon, gerwin en pluk.

 10. Ameing Liao

  Hallo,
  Graag zouden we deze zomer een keer langs willen komen voor een rondleiding. Ik en mijn man.
  Kunt u me laten weten of dat mogelijk is?

 11. Jeroen en Elly

  Wat een heerlijk project, proficiat met jullie resultaat. We zouden het erg leuk vinden om een keer bij jullie een kijkje te mogen nemen ; mijn vrouw is een ras tuinierster (biologisch) en ik bouw graag dingen.. Wij hebben zelf een huis (natuursteen) in de Creuse (Limousin)

 12. Silke

  Beste Wadse en Mathilde,

  Ik had jullie zojuist een Facebookbericht gestuurd, maar omdat ik niet zeker weet of deze goed is aangekomen, stuur ik jullie ook op deze manier een bericht.

  Mijn naam is Silke Nissingh en op dit moment ben ik bezig met afstuderen voor de opleiding journalistiek. Ik schrijf een aantal artikelen op het gebied van voeding en gezondheid en kwam tijdens mijn research bij jullie terecht. Het lijkt me ontzettend mooi om een artikel te schrijven over jullie levenswijze en meer mensen kennis te laten maken met jullie manier van leven. Ik vroeg me af of het mogelijk is om jullie hier wat vragen over te stellen.

  Graag hoor ik of dit mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,

  Silke

 13. Klaske Drenth

  Beste Wadse en Mathilde,

  Mijn naam is Klaske en ik schrijf op de redactie van Wendyonline, het online platform van Wendy van Dijk. Naast onze website brengen wij vier keer per jaar een special uit, en inmiddels zijn we al druk bezig met het herfst-nummer! Voor dit nummer schrijf ik de rubriek ‘Back to nature’. In Back to nature interviewen wij mensen die er specifiek voor hebben gekozen voor een leven in de natuur.

  Tijdens mijn zoektocht naar mooie verhalen kwam ik jullie website tegen. Jullie verhaal lijkt mij een fijne toevoeging in onze rubriek. Ik vind het bijzonder dat jullie zoveel hebben kunnen bereiken en helemaal jullie eigen pad zijn gaan volgen. Ik zou jullie daarom graag willen interviewen voor ons tijdschrift!

  Lijkt het jullie leuk? Ik zou graag eerst wat mooie foto’s ontvangen, mochten jullie interesse hebben natuurlijk. Onze art director wil altijd van te voren weten wie er allemaal in het blad komen. We hebben een go van haar nodig omtrent mooie beelden. Is dat mogelijk?

  Ik hoor graag van jullie!

  Groet,
  Klaske Drenth (klaske@wendymultimedia.nl)

 14. Luc

  Ik vindt de video en het project leuk. Ik zou ook graag zelfgemaakte bijenkasten in mijn tuin plaatsen. Hebben jullie info wat voor kast (bij jullie 3 soorten) er het best zijn om zelf te maken en hebben jullie hier ook tekeningen en afmetingen van de verschillende componenten om het geheel in elkaar te zetten.
  Alvast bedankt

 15. Irene de Vletter

  hoi Mathilde en Wadse, ik ben vergeten jullie emailadres te vragen. Inmiddels heeft mijn broer van jullie grond een chroma gemaakt, mij daarvan een foto gestuurd en daar wat commentaar bij geschreven. Nogmaals: het gaat niet over de samenstelling van de grond, het is alleen een beeld, wat hij probeert te interpreteren. Als jullie mij je emailadres sturen, kan ik de mail van mijn broer doorsturen.
  liefs, Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published.