Welkom bij La Vie Naturelle. Wij zijn Wadse en Mathilde, sinds 2016 werken we aan ons paradijs, waarin we zo zelfvoorzienend mogelijk leven.
Een grote biologische (permacultuur-) moestuin, kippen, bijen, een polytunnel, (zwem)vijvers en een huis van strobalen en leem, helemaal off the grid.
La Vie Naturelle!

Ons project ligt in de Morvan, Bourgogne hartje Frankrijk.
Afgelopen zomer hebben we onze oogst weer naar de restaurant keuken van onze buren, L’Huy Préau gebracht, waar ze meteen werd verwerkt voor het lunchbuffet of het drie-gangen diner.
De score was zo’n 3450 kg groenten, 994 bosjes kruiden en 172 mandjes verse bloemen en kruiden voor thee. Verder elke dag mooie eetbare bloemen om de gerechten er nog smakelijker uit te laten zien.

In onze biologische tuin hebben we zelf een strobalenhuis gebouwd van zoveel mogelijk lokale en natuurlijke materialen. Zo kwamen de strobalen van de buurboer, de leem uit het weiland en het hout uit de bossen om ons heen.
We schrijven regelmatig HIER een nieuw blogje en je kunt ons volgen via Facebook.

Hieronder een filmpje gemaakt in het eerste jaar van ons project:

Groenten-pakket!
Als je graag biologisch, vers en lokaal eet en je woont in de buurt ;-), dan ben je van harte welkom om op vrijdagen tussen 14.00 – 16.00 uur een groenten-pakket(je) te komen halen.
Graag vooraf bestellen door ons even te bellen / app-en op 07-52030329 of ons te mailen via info@lavienaturelle.nl

Wil je meer weten over het opzetten van een bio tuin, het bouwen van een strobalen-huis, zelfvoorzienend leven, off the grid ed. Lees dan ons E-boek:
 ‘Off the Grid, creëer je eigen Zelfvoorzienend Paradijs!’